Apasă AICI – HERVE TULLET

Atunci când am citit pentru prima și prima dată Apasă Aici… sincer vă spun că adultul din mine nu a fost deloc impresionat și doar puțin (dar foarte puțin amuzat!). Lectura a durat 2 minute și la sfârșit m-am întrebat… cine-mi dă timpul și banii înapoi? (e funny because the book was a gift!)

Am pus cartea deoparte și departe, într-un colț… și am lăsat-o acolo până când doi ochi pătrunzători și două mâine dibace au reușit să o scoată din nou la iveală! Oare cine, oare cine? Să fie Smaranda? Daaa… Copiii au cu siguranță instincte fantastice!

Smaranda e pasionată de buline de aceea nu m-am obosit să îi citesc indicațiile din carte. Am lăsat-o pur și simplu să se delecteze frecând și încercând (fără succes) să dezlipească buline nelipite 🙂

1 iunie era foarte aproape, și cum a fost fix vineri – atunci când mă întâlnesc cu alte mămici și alți copii pasionați de lectură – am zis că ar fi fun să iau și cărticica aceasta cu mine!

Rezultatul? Copiii au fost super mega maxim extra încântați! Adică… e prima carte după care am auzit DIN NOU DIN NOU DIN NOU de la toți copiii! Adică toți. Și după DIN NOU DIN NOU DIN NOU… ce credeți că a urmat? Spre disperarea părinților… tot DIN NOU!

Și Smaranda? Păi Smarandei i-am citit-o în fecare zi timp de o săptămână… Doar la inițiativa ei!

Cea mai apreciată parte? Zgâțâitul cărții și aplaudatul… LOGIC!

Da, această carte e așa de tare!

Spor la citit!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să le dați mai departe și să apreciați pagina de facebook a blogului. Orice comentarii, sugestii și idei sunt binevenite, mai jos, în rubrica de comentarii.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *