Noapte bună, noapte bună, șantier sub clar de lună – Sherri Duskey Rinker & Tom Lichtenheld

Meseria de părinte mi-a adus o nouă bătaie de cap: somnul!

Și nu doar somnul meu (inexistent), ci și al bebelușului (uneori aproape inexistent)! Căci, nu-i așa, de ce să adoarmă cu drag și calm în fiecare seară când e atât de amuzant să se plângă, să se miaune și să urle din toată puterea!

Ei bine, eu am căutat soluția în cărți! Și nu doar în acelea de parenting, ci și în cărțile pentru copii!

Noapte bună, noapte bună, șantier sub clar de lună e una din cărțile la care am apelat. Rimele sunt drăguțe și simpatice iar mașinăriile își acceptă cu entuziasm soarta: aceea de a merge la somn!

Cartea mai are și alte abilități formidabile!

Am învățat fiecare mașinărie după numele ei – ceea ce e un mare plus pentru mine – nu mă preocupa prea tare care e buldozer, care e macara, care e basculantă, care e betonieră… toate erau mașinuțe… but no more! now I know!

Fiecare parte se închieie cu urarea călduroasă de noapte bună! (Și fie vorba între noi e absolut normal! mai ales că sunt toate mega obosite și cască)

Versurile sunt amuzante iar copiii care învață de mici cum funcționează umorul… au un IQ mai ridicat! This is funny, dar se pare că e nevoie de un pic de creier că înțelegi o glumă. Dăăăh!

PS: Smaranda nu a adormit după ce i-am citit cartea! Daaar, faptul că a savurat-o, m-a bucurat enorm!

Spor la citit!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să le dați mai departe și să apreciați pagina de facebook a blogului. Orice comentarii, sugestii și idei sunt binevenite, mai jos, în rubrica de comentarii.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *