8 lucruri pe care (probabil) nu le știați despre mine

Îmi vine greu să scriu despre mine, să mă deschid în fața celorlați, să fiu sinceră și să spun exact cum sunt eu.Iar greutatea aceasta vine faptul că sinceritatea ne lasă descoperiți și putem fi mai ușor răniți… dar și vindecați.

Accept invitația Roxanei, care la rândul ei a răspuns invitației Cătălinei, care la rândul ei o primise de la Alina, care o primise de la Flavia (și am hotărât să mă opresc aici cu cercetarea) de a scrie câteva lucruri pe care nu le știați despre… fiecare din noi! Și mai precis, mai jos, despre mine!

Să trecem la treabă:

1. Îmi place Rock-ul. Rock-ul Clasic. Știți voi… ca la Rock FM: cu Scorpions,The Rolling Stones, Metalica, The Beatles, AC/DC, Bon Jovi, Pink Floyd… ce mai… tot tacâmul! Nu a fost nici o clipă un secret, dar cum cizmele mele nu sunt negre și nici geacă de piele nu (mai) port și sunt atașată de regulă de un bebeluș… Cred că unii nu s-ar gândi la asta. Cu excepția bebelușului, desigur, care bineînțeles că dă din cap la Rock you like a Hurricane.

2. Ador jocurile pe calculator: Heroes, Age of Emipres (sunt de modă veche) și sincer, mă tem să testez noile apariții de pe piață! Nu de alta, dar când mă prinde microbul… îmi place să îl țin ocupat! Și da, plăcerea de a juca un joc pe calculator se înțelege perfect cu ideile de parenting moderne ce strigă „no screen time for babies!”

3. Ador toate jocurile de societate. Iar pentru mine nu intră în aceeași categorie cu cele video. Jocurile de societate mă încarcă cu energie și voie bună. O sesiune bună de jocuri (Activity, Catan, Table… sau banalul Șeptic) echivalează cu vreo 12 ore de somn!

4. Îmi place să merg pe munte. Dar să am acces la toate facilitățile vieții moderne. Iubesc chiar și cortul… dacă există la mică distanță un restaurant și un duș cald.Și o piscină ar fi ideal!

5. Sunt egoistă și nu mă deranjează absolut deloc. Chiar cred că îmi prinde bine.

Nu voi spune niciodată la un interviu: Sunt egoistă și e un lucru minunat că nu vreau să împart munca cu ceilalți, ci doar sunt egoistă și voi face orice îmi stă în putere să îmi fac munca mai ușoară. Nu să o dau mai departe (cu toate că mă pricep și la asta) ci pur și simplu să optimizez.

Mai mult decât atât… cred că egoismul ăsta al meu prinde bine celor care mă înconjoară! Dacă eu am parte de tot ce îmi doresc, logic, și ei vor avea parte de lucrurile minunate care mi se întâmplă! :))))

6. Cred că suntem responsabili de soarta noastră. Cred că trebuie să ne urmăm visul/dorința/calea și dacă nu o facem nu există un alt vinovat în afară de noi înșine! Succesul sau eșecul sunt ale noastre deopotrivă!

7. I like my job. Really. Nu am avut niciodată nevoie de un hobby care să mă relaxeze. Job-ul meu era hobby-ul meu. Iar după job… I just lived! Simple as that.

8. Sunt o optimistă incurabilă. Când îmi analizez ideile (trăznite) … nothing can go wrong! Și când se întâmplă (deoarece în viața reală, nu toate merg ca pe roate), uit dezastrul în următoarele 30 de secunde! E o binecuvântare pentru mine și un adevărat tsunami pentru cei ce pe care îi angrenez în ideile mele întortocheate! Dar vreau să cred că ei tot mă iubesc :).

„Le permiți celorlalți să te vadă așa cum ești? În mod natural și autentic?” spunea facilitatorul din povestea Cătălinei. Și ce întrebare frumoasă e aceasta! O voi păstra (și) cu mine și pentru mine!

Acum… să meargă provocarea mai departe! Abia aștept să o cunosc mai bine pe Simona, cea care mă inspiră cu Jurnalul ei de mamă!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să le dați mai departe și să apreciați pagina de facebook a blogului. Orice comentarii, sugestii și idei sunt binevenite, mai jos, în rubrica de comentarii.

Sursa foto: aici

 

 

Comments

comments

One thought on “8 lucruri pe care (probabil) nu le știați despre mine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *