La mulţi ani către noi perspective!

Toamna se numără bobocii… sau primăvara sau în 31 Decembrie sau atunci când ai motiv de sărbătoare! Iată că eu am. Un an de blogging. Deci, am trecut peste alea 6 luni critice, în care se pare că cei mai mulţi renunţă. Şi de ce nu ar renunţa? E greu să vorbeşti singur pe un blog. 

După un an, 32 de articole publicate, vreo 40 ne-publicate şi încă 100 nescrise… încerc să prind curaj, să dau sfaturi, sau pur şi simplu, să trag concluzii:

  • Îmi place sa renunţ. E atât de uşor să renunţ! Am renunţat de vreo 3 ori să mai scriu pe blog, dar ceva m-a atras mereu înapoi spre scris. Şi mă bucur că a existat mereu câte ceva! E timpul să îmi duc la bun sfârşit ideile şi planurile. Sper că am renunţat să mă mai sabotez. O fac eu, o faci şi tu şi sunt sigură că mai cunoaştem împreună încă vreo 20 de persoane care se sperie de propriul destin şi pur şi simplu nu îl urmează. Eu am de gând să le spun că nu e aşa rău să fii tu însuţi.
  • Îmi plac cuvintele. Nu ştiam că îmi plac atât de mult cuvintele. Cândva, undeva am scris eu prin ziarul şcolii poezii de adolescent… dar parcă atunci când încep a scrie, toată existenţa mea prinde aer. Mă dezlănţuie. Cumva. Căci mai există ceva ce mă încarcerează şi mă cenzurează. Uneori cuvintele dor şi eu parcă nu aş vrea să rănesc. Dar cuvintele mai şi vindecă. Cât contrast! Câte dileme!
  • Ador schimbarea. Schimbarea e bună. Să fie întradevăr schimbarea singura constantă? Dacă e aşa, de ce ne este atât de frică de necunoscut? Pentru a crea schimbarea? Pentru a seta direcţia? Pe cine pune şef peste viaţa noastră? Din nou dileme… Ştiu!
  • Inspiraţia nu mă bate niciodată pe umăr. Fug eu după ea. Şi în fuga mea, trebuie să stau şi să scriu. Am uitat cum e să stai, dar încet, încet învăţ să mă ascult. 

Asta a fost tot. Un an de zile pus în 300 de cuvinte.

Cum e experienţa ta de blogger? Dacă nu ai un blog, te-a tentat vreodată idea de a scrie? 

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să le dați mai departe și să apreciați pagina de facebook a blogului. Orice comentarii, sugestii și idei sunt binevenite, mai jos, în rubrica de comentarii.

Sursa foto: aici

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *