mamafest. ediţie de Paşte – sâmbătă iubim târgurile de cadouri!

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu… când prind un târg de cadouri, cu greu mă dezlipesc de el! Acum am noroc cu cea mică care îşi pierde repede răbdarea şi mă ţine la distanţă sigură de minunăţiile create de mâinile dibace şi fermecate ale oamenilor talenaţi, astfel reuşesc să adun doar două-trei plăsuţe de cumpărături.

Mama Fest din 24 Martie îmbină multe din marile mele iubiri: dragostea pentru răsfăţ şi sănătate, dragostea de carte pentru copii şi dragostea pentru minunăţiile unicat, create de SUPER MĂMICI talentate.

Cu ocazia acestui târg… am descoperit câteva secrete pe care le voi împărtăși cu mare drag cu toate iubitoarele de frumos!

Vom găsi cele mai minunate accesorii pentru cele mai fermecătoare femei!

Florina-Luiza Crutan crează accesorii din materiale textile (eu le-aş declara obiecte de artă!)

„Ştiu că frumuseţea stă în detalii şi fiind în căutarea unei stări sufleteşti care să mă încarce cu energia celor care apreciază acest tip handmade – în anul 2015 a luat fiinţăPupuka Boutique.  Accesoriile florale textile pe care le creez (nu doar cu mâinile şi ideile, ci şi cu sufletul), pot face parte din vestimentaţia noastră cotidiană sau din zile importante pentru întreaga familie. Materialele textile şi tipurile diverse de flori le combin în funcţie de preferinţe, şi accesoriile pe care le creez suportă modificări la cerere, în funcţie de preferinţele clienţilor, sau pot fi adaptate unei tematici diverse.”

Ioana Fodor crează accesorii astfel încat „să reflecte personalitatea fiecărei persoane care le poartă, dupa principiul ‘un stil unic, un accesoriu care te defineşte, totul stă în detalii’. Fericirea şi mulţumirea clienţilor mă inspiră şi mă ajută să creez în continuare”.

Vom descoperi cele mai simpatice jucării (şi nu numai)… cu aromă de lavandă! Şi nu orice fel de lavandă ci din aceea bună, bună cultivată chiar lângă Cluj de Ana Jucan!

Ne vom pierde în cărţile pentru copii!

Misiunea Mihaelei Păsculescu este aceea de a pune cărți frumoase și educative în mâinile cât mai multor copii pentru a-i ajuta să prindă drag de lectură și pentru pentru a învăța mai ușor o limbă străină. Ea organizează în permanenţă evenimente pentru copii, legate de cărți şi de lectură şi cu siguranţă va fi un consilier priceput în a sugera titlurile potrivite fiecărui copil!

… şi vom avea parte de momente de răsfăţ!

Sandra Lădar ne va arăta cum să amplificăm momentele acestea de bine, îmbinând masajul YUMEIHO cu uleiurile esenţiale YOUNG LIVING.

Mulţumesc mămicilor încântătoare care mi-au povestit despre talentul lor… Pe acestea, dar şi pe celelalte SUPER-MĂMICI le veţi întâlni şi voi la târg la standurile cu produse sau în cadrul atelierelor! 

Ne vedem sâmbătă! Şi… nu păstraţi secretul! 

Vezi mai multe detalii despre eveniment aici!

Casa de Cultură a Studenţilor – partener principal al acestui târg!
Adresa: P-ta Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj-Napoca
Data: 24 martie
Orele: 10:00 – 18:00
INTRARE LIBERĂ LA TÂRG!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să le dați mai departe și să apreciați pagina de facebook a blogului. Orice comentarii, sugestii și idei sunt binevenite, mai jos, în rubrica de comentarii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *