10 lucruri minunate de făcut până la 30 de ani

Sunt genul de persoană care crede cu tărie că nu există noțiunea de prea tărziu. Viața e mereu frumoasă. Hai să ne bucurăm de fiecare moment, de fiecare eveniment pe care îl trăim, de fiecare clipă în care respirăm!

Mai cred că unele lucruri ne îmbogățesc mai mult trăirea dacă le experimentăm în anumite momente ale vieții.

Iată deci, ce ți-aș recomanda eu ție, tinerică sau tinerel de până în 30 de ani:

 1. Să descoperi acea cauză care te ajută să vibrezi! Să fii sprin pentru ceilalți îți deschide în minte și suflet trăiri frumoase… Te încurajez să te oferi voluntar! Ajută-te pe tine, ajutându-i pe ceilalți!
 2. Călătorește! Călătorește mult! Călătorește cu drag în România! Călătorește cu drag în lumea întreagă! Bucură-te de avantajele tinereții… și de oportunitățile ce le ai ca și voluntar sau student, prin programele de schimb de experiență și Work and Travel… sau pur și simplu… trăiește ca un nomad un an întreg!
 3. Joacă-te cu latura ta artistică! Știu că ai una! Testează și găsește artistul din tine: cântă, dansează, scrie, pictează, încearcă orice e diferit și extravagant… Expune-ți talentul cel puțin o dată în văzul lumii! Bucură-te de succes sau… de eșec!
 4. Învață cel puțin o limbă străină… și nu te sfii să fie cât mai exotică!
 5. Descoperă ceea ce îți place să faci. O zicală frumoasă spunea așa: Fă ce îți place cu adevărat și nu va fi nevoie să lucrezi nicio zi în viața ta!
 6. Citește cartea care îți dă aripi, cartea care te face să vibrezi! Dezvoltă-ți cultura generală și cunoștințele în domeniul ce te pasionează!
 7. Uită-te în jur și privește-i pe ceilalți (chiar și cu ochi critici). Cine trăiește viața pe care ți-o dorești? Cine a urmat calea care ți se potrivește! Găsește-ți mentorul care să te sprijine și să te susțină!
 8. Sunt sigură că ai multe idei! Idei mari și mici, bune și nebune, îndrăznețe sau timide… pune-le în practică fără frică! Acum e timpul să testezi toate ideile trăznite care pot schimba lumea! Thomas Edison a făcut 1000 de încercări până a inventat becul!
 9. Deschide-ți un cont de economii (chiar și minuscul). Nu știi niciodată ce aduce ziua de mâine așa că e bine să fii pregătit! Și în plus… picătura mică umple paharul mare!
 10. Prinde curaj și încarcă-te cu adrenalină! O călătorie cu balonul, cu parapanta, cu parașuta sau o sesiune de bungee-jumping sau scuba diving… merită încercată măcar o dată în viață! (Sau pur și simplu acceptă că nu sunt pentru tine experențele de acest gen și relaxează-te sau meditează un weekend de unul singur, în vârful muntelui, departe de orice agitație)

Creează-ți propria listă și începe să te bucuri de lucrurile pe care ți le dorești!

Cum arată lista ta?

Sursa foto: aici

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să le dați mai departe și să apreciați pagina de facebook a blogului. Orice comentarii, sugestii și idei sunt binevenite, mai jos, în rubrica de comentarii.

Comments

comments

7 thoughts on “10 lucruri minunate de făcut până la 30 de ani”

  1. Lista pe care am creat-o e special pentru a ne ajuta sa gasim ceea ce ne dorim! Tocmai experimentand, putem gasi acel „ceva” care ne ajuta sa traim in armonie cu noi insine.
   Ma bucur ca tu ai reusit sa gasesti ceea ce te face fericita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *